Waar kan ik isotretinoïne kopen voor de behandeling van acne?

Waar kan ik in België isotretinoïne kopen voor de behandeling van acne?

  •   Koop uw medicijnen online
  •   Een medisch voorschrift laten valideren door artsen
  •   Laat het binnen 24 uur bij u thuis bezorgen

Isotretinoïne, vaak bekend als Accutane, is een oraal geneesmiddel of een crème. Voordat u isotretinoïne koopt zonder recept in België, moet u het volgende lezen.

Acne en verstopte poriën worden behandeld met het geneesmiddel isotretinoïne.

Zowel de talgproductie als de acne-veroorzakende micro-organismen worden verminderd door het hoofdbestanddeel van het geneesmiddel, isotretinoïne.

Echter, voorzichtigheid is geboden voordat u isotretinoïne online koopt in België, het moet met voorzichtigheid worden genomen vanwege de mogelijkheid van verschillende negatieve effecten.

Hoewel het verkrijgbaar is via postorder en particuliere invoer, mag het alleen worden ingenomen als het wordt aanbevolen door een medische instelling, omdat het negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

Van alle acnebehandelingen die wereldwijd worden gebruikt, is isotretinoïne de meest effectieve en heeft het laagste recidiefpercentage. De behandeling van acne met isotretinoïne is voor 98% of meer doeltreffend, en slechts 30% van de patiënten krijgt een herhaling*..

Ongeveer 30% van de mensen heeft een korte verergering van hun acne in de eerste maand. Als patiënten de aanbevolen hoeveelheid medicatie regelmatig gebruiken, zouden ze binnen 2-3 maanden een aanzienlijke verbetering moeten zien. Om herhaling te voorkomen, moet de behandeling worden voortgezet, zelfs nadat de acne is verbeterd. Een typische behandeling duurt zes maanden. Het kan worden verlengd tot acht maanden als de vooruitgang minimaal is.

* In termen van recidiefcijfers is er sprake van recidief wanneer het aantal acnegevallen met meer dan een derde terugkeert.

Een werkwijze

All-trans retinoïnezuur heeft een stereoisomeer dat isotretinoïne heet. Het precieze werkingsmechanisme van isotretinoïne wordt nog niet volledig begrepen.

Door hyper-cornificatie van de epitheliale bekleding van de pilosebaceous unit worden corneocyten in de ductus gegoten, en overtollig talg en keratine blokkeren de ductus. Dit leidt tot de ontwikkeling van een comedo en inflammatoire acne. Door het ordelijke ontwikkelingspatroon te herstellen, voorkomt isotretinoïne de groei van sebocyten. Om verstopping van de ductus en de poriën, alsmede de uitscheiding van corneocyten in de ductus te voorkomen, moet dit geneesmiddel.

Het belangrijkste substraat voor de ontwikkeling van de bacterie die verantwoordelijk is voor acne-ontsteking, P. acnes, is talg. Wanneer u isotretinoïne in België koopt zonder recept, zal het de productie van talg verminderen, wat de kolonisatie van het kanaal door de bacteriën voorkomt. Dit is het tweede werkingsmechanisme. Het is echter alleen effectief tijdens de behandeling. De eerste fase is crucialer dan de tweede om herhaling te voorkomen, aangezien de talgproductie na twee maanden na stopzetting van de behandeling weer ongeveer op hetzelfde niveau komt als voor de therapie.

We hebben een reeks vragen samengesteld over isotretinoïne crème

Wordt de talg weer normaal nadat de isotretinoïne behandeling is beëindigd?

Aan het einde van de behandeling moet isotretinoïne voorkomen dat acne terugkeert, omdat het de talgklieren vermindert.

Sommige talgklieren kunnen echter terugkeren naar hun pre-acne toestand, dus niet iedereen kan voorkomen dat acne terugkeert.

Zelfs wanneer de acne terugkeert na het stoppen met isotretinoïne, zijn de symptomen vaak milder dan voorheen.

Is Isotretinoïne effectief voor rugacne en acnelittekens?

Rugacne en acnelittekens kunnen doeltreffend worden behandeld met isotretinoïne.

Staphylococcus aureus, schimmels en acnebacteriën kunnen allemaal bijdragen tot het ontstaan van rode vlekken op de rug, bekend als rugacne. In elke situatie moeten de ontstekingsremmende effecten van isotretinoïne de symptomen verlichten.

Veel mensen hebben echter last van rugacne en kampen er jarenlang mee. Zelfs als de ontsteking is afgenomen, kunnen terugkerende acne-opflakkeringen de huid dof en droog doen aanvoelen, littekens en verkleuring.

Orale medicijnen, topische medicijnen of lasers kunnen allemaal worden gebruikt om acnelittekens te behandelen. Als u acnelittekens heeft, praat dan met uw arts over mogelijke veranderingen in uw behandelplan.

Kan ik me laten waxen terwijl ik isotretinoïne neem?

Het wordt afgeraden om te harsen na het stoppen met isotretinoïne.

Het is gevaarlijk om met laser of licht te ontharen als isotretinoïne de gevoeligheid voor licht verhoogt.

Bij gebruik van isotretinoïne hebben recente studies aangetoond dat laserontharing veilig is, maar door het hoge vermogen van deze lasers bestaat er altijd een risico op littekens of keloïden.

Laserontharing en isotretinoïnebehandeling moeten afzonderlijk worden uitgevoerd, om interferentie tussen hen te voorkomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *